Avdelning

Servering

Connect

Om Matsällskapet

Alla som jobbar i Matsällskapet servis brinner för service.

När du börjar arbeta i serveringen hos oss får du en utbildning för att kunna utföra bästa arbete i Matsällskapets anda. Några arbetar under hela året och andra arbetar extra när vi har högsäsong. Flera har arbetat hos oss i många år.

Serviceyrket är roligt och som ny hos oss får du stöd av mer erfarna kollegor tills du blivit varm i kläderna. Att jobba direkt mot gästerna kräver flexibilitet, ett glatt humör och förmågan att kunna lösa problem snabbt.

Idag är vi drygt 20 anställda på Matsällskapet och vi lagar all mat ifrån grunden och arbetar med de bästa råvarorna för säsongen. 

Från vårt kök levereras all slags catering som frukostar, kalla och varma luncher, kvällsbufféer, trerättersmiddagar, plockmat och mycket mer till privatpersoner, företag och offentliga verksamheter inom Stor Stockholm.

Med vår långa erfarenhet finns det nästan ingenting vi inte gjort. Vi brinner för att laga mat till alla typer av evenamang tex bröllop, stora festen, lilla middagen, temafester och baler på slott.

 

Jobba i servisen på Matsällskapet

Vi letar alltid efter serviceminded serveringspersonal- är det kanske du eller någon du känner?

Har du tidigare erfarenhet av serviceyrket eller en önskan att börja jobba med servering så är Matsällskapet en arbetsplats för dig.

Är du dessutom utåtriktad och flexibel så vill vi gärna att du hör av dig till oss.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Att jobba hos oss

Hos oss arbetar du i en miljö där vi värdesätter alla. Vi vet att alla behövs för att få verksamheten att fungera.

Det är högt i tak och alla bidrar till att vår verksamhet utvecklas hela tiden. Gillar du att ha många bollar i luften och att jobba i högt tempo så är Matsällskapet din arbetsplats.

Varje dag finns en lunchbuffé uppdukad för gemensam lunch. Flera gånger per år ser vi också till att träffas utanför jobbet för olika aktiviteter.  

Varför jobba med oss?

Vi vill att du ska vara stolt över att arbeta på Matsällskapet. Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsplats där du får utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning och vi är anslutna till Visita för kollektivavtal.

Dessutom erbjuder vi:

  • Gemensamma aktiviteter

    Ett välkommet avbrott i vardagen är vår generösa lunchbuffé som står uppdukad varje dag. Vi ser till att äta tillsammans och prata om annat än jobb.

    Med jämna mellanrum ses vi också utanför jobbet och umgås. Vi har haft olika slags provningar, löst mordgåtor, fiskat och mycket annat.

  • Friskvårdsbidrag

    Alla anställda får ett friskvårdsbidrag som du själv väljer hur du använder. Boka träning, yoga, massage eller liknande med friskvårdsbidraget.

Solna

Himlabacken 4B
170 78 Solna Vägbeskrivning anna@matsallskapet.se 086605755 Se sida

Jobbar du redan på Matsällskapet Catering AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@matsallskapet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor