Avdelning

Kök

Connect

Om Matsällskapet

Idag är vi drygt 20 anställda på Matsällskapet och vi har vårt varmkök, vår kallskänk och bageri i Bergshamra, Solna.

Att jobba i vårt kök innebär att få jobba i tajt team med högt i tak. 

Vi lagar all mat ifrån grunden och arbetar med de bästa råvarorna för säsongen. 

Från vårt kök levereras all slags catering som frukostar, kalla och varma luncher, kvällsbufféer, trerättersmiddagar, plockmat och mycket mer till privatpersoner, företag och offentliga verksamheter inom Stor Stockholm.

Med vår långa erfarenhet finns det nästan ingenting vi inte gjort. Vi brinner för att laga mat till alla typer av evenemang tex bröllop, stora festen, lilla middagen, temafester och baler på slott.

Att jobba i vårt kök

Varmt välkommen till vårt team i köket! Brinner du för smaker, matlagning och nya experiment så passar du hos oss. Är du dessutom prestigelös och har ett glatt humör ser vi verkligen fram mot att träffa dig.

Alla jobb

Att jobba hos oss

Hos oss arbetar du i en miljö där vi värdesätter alla. Vi vet att alla behövs för att få verksamheten att fungera.

Det är högt i tak och alla bidrar till att vår verksamhet utvecklas hela tiden. Gillar du att ha många bollar i luften och att jobba i högt tempo så är Matsällskapet din arbetsplats.

Varje dag finns en lunchbuffé uppdukad för gemensam lunch. Flera gånger per år ser vi också till att träffas utanför jobbet för olika aktiviteter.  

Varför jobba med oss?

Vi vill att du ska vara stolt över att arbeta på Matsällskapet. Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsplats där du får utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning och vi är anslutna till Visita för kollektivavtal.

Dessutom erbjuder vi:

  • Gemensamma aktiviteter

    Ett välkommet avbrott i vardagen är vår generösa lunchbuffé som står uppdukad varje dag. Vi ser till att äta tillsammans och prata om annat än jobb.

    Med jämna mellanrum ses vi också utanför jobbet och umgås. Vi har haft olika slags provningar, löst mordgåtor, fiskat och mycket annat.

  • Friskvårdsbidrag

    Alla anställda får ett friskvårdsbidrag som du själv väljer hur du använder. Boka träning, yoga, massage eller liknande med friskvårdsbidraget.

Solna

Himlabacken 4B
170 78 Solna Vägbeskrivning anna@matsallskapet.se 086605755 Se sida

Jobbar du redan på Matsällskapet Catering AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@matsallskapet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor