Avdelning

Administration

Connect

Om Matsällskapet

Idag är vi drygt 20 anställda på Matsällskapet och vi har hela vår verksamhet i Bergshamra, Solna. Förutom varmkök, kallskänk och bageriet så  sitter också vår administrativa avdelning på samma ställe. Det skapar de bästa förutsättningarna för att alla jobbar tillsammans.

På vår avdelning arbetar våra duktiga projektledare som finns vid kundens sida från idé till genomförande. Projektledarna blir navet i varje beställning och länken mellan kundernas önskningar och leveransen. Det är viktigt med kundkontakten, att hålla många bollar i luften samtidigt och ha kontakt med serveringspersonalen, våra leverantörer av porslin och dekor och teknik.

Här finns också vår eventavdelning där vi kombinerar vår erfarenhet av service och högkvalitativ mat. Vi hjälper våra kunder ta fram unika idéer, hyra in den rätta lokalen och skräddarsy rätt lösning för just den kunden.  

Här arbetar vi också med ekonomi och uppföljning. 

Jobba på administration på Matsällskapet

Är du ordningsam och gillar att ha många bollar i luften? Har du dessutom erfarenhet av att ha jobbat som projektledare eller eventansvarig så träffas vi gärna på en kopp kaffe.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Att jobba hos oss

Hos oss arbetar du i en miljö där vi värdesätter alla. Vi vet att alla behövs för att få verksamheten att fungera.

Det är högt i tak och alla bidrar till att vår verksamhet utvecklas hela tiden. Gillar du att ha många bollar i luften och att jobba i högt tempo så är Matsällskapet din arbetsplats.

Varje dag finns en lunchbuffé uppdukad för gemensam lunch. Flera gånger per år ser vi också till att träffas utanför jobbet för olika aktiviteter.  

Varför jobba med oss?

Vi vill att du ska vara stolt över att arbeta på Matsällskapet. Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsplats där du får utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning och vi är anslutna till Visita för kollektivavtal.

Dessutom erbjuder vi:

  • Gemensamma aktiviteter

    Ett välkommet avbrott i vardagen är vår generösa lunchbuffé som står uppdukad varje dag. Vi ser till att äta tillsammans och prata om annat än jobb.

    Med jämna mellanrum ses vi också utanför jobbet och umgås. Vi har haft olika slags provningar, löst mordgåtor, fiskat och mycket annat.

  • Friskvårdsbidrag

    Alla anställda får ett friskvårdsbidrag som du själv väljer hur du använder. Boka träning, yoga, massage eller liknande med friskvårdsbidraget.

Solna

Himlabacken 4B
170 78 Solna Vägbeskrivning anna@matsallskapet.se 086605755 Se sida

Jobbar du redan på Matsällskapet Catering AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@matsallskapet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor